Helgkurs

Praktisk information inför kursen

OBS! För er som går onlinekurserklicka här!

Plats (och hur man kommer in)
Kursen hålls i vår studio på adress Britta Sahlgrens Gata 3, 421 31 Västra Frölunda, (Brunt tegelhus).
Dörren är låst och ingen ringklocka finns (obs! ring inte på andra företags klockor), ni kan ringa på telefon 070-2882839 annars kommer kursansvarig och släpper in er ca 5 minuter innan kursen börjar.

Kollektivtrafik
Från centralstationen tar det ca 25 minuter till studion (obs 1 byte). Hållplatsen “Beatrice Lesslies Gata” ligger endast 2-3 minuters promenad från studion. Använd med fördel västtrafiks mobil-app eller deras hemsida www.vasttrafik.se för att se tider m.m.

Parkering
Parkering finns precis utanför.

Tider
Kurserna på plats i studion går mellan 09:00-16:00 både lördag och söndag, vi tar en längre paus på ca 1h kring lunchtid.

Mat
På 10 minuters promenadavstånd finns ett par lunchalternativ. På 10 minuters bilavstånd finns det mesta tänkbara. Kursledare brukar gå iväg och äta och det är välkommet att hänga på.
Det går så klart även bra att ta med sig mat, det finns mikro, tallrikar och bestick.

Kaffe och te
Detta finns i studion och naturligtvis bjuder vi på detta samt lite andra förfriskningar!

Boende (för tillresande deltagare)
Vi har inget specifikt boende vi rekommenderar men området Linné eller Mölndal är väldigt nära och har flera hotell och vandrarhem. Här är ett par förslag:
http://www.linneplatsensvandrarhem.se
http://www.ibis-goteborg-molndal.com

Vad behöver jag ta med mig?
Inget särskilt, ladda med lite frågor och ett glatt humör.

Bra information men på kort tid
Tänk på att detta är en intensivkurs, det är mycket information på två dagar.
För att bäst förvalta denna kunskap rekommenderar vi att avsätta någon timme redan på måndagen eller tisdagen (eller varför inte någon kvart varje dag) veckan efter kursen för att repetera och att gå igenom eventuella anteckningar.

Till sist…
Vi uppskattar om ni kort och enkelt mailade över några rader till oss om er själva och musiken, samt era förväntningar på kursen. Detta hjälper oss att forma kursen bättre för er grupp. Skicka mailet till info@studiohuset.se
Om ni fortfarande har frågor är ni självklart välkomna att höra av er.

Mvh Studiohuset