Kursanmälan

Anmälan & betalning, så går det till:

Vid anmälan skickar vi en faktura till den e-post ni angett.
Generellt är det 30 dagars villkor för betalning men om ni anmäler er tätt inpå kursdatumet kan fakturaperioden vara kortare än 30 dagar, fakturan måste vara betald före kursdatum.

Observera att anmälan är bindande men ni har möjlighet att avanmäla er upp till 14 dagar före kursstart med full återbetalning. Om ni inte vill gå kursen ni anmält er till ligger det på ert ansvar att avanmäla er. Avanmälan skickas via mail till info@studiohuset.se.

Överblick kursdatum våren 2019

KursDatumStatus
Logic Pro X26-27 JanFullbokad
Logic Pro X2-3 MarFullbokad
Logic Pro X11-12 Maj1 Plats kvar
Cubase Pro 1016-17 FebFullbokad
Cubase Pro 1015-16 Jun2 Platser kvar
Inspelning13-14 Apr1 Plats kvar
Mixning4-5 MajFullbokad

Inget datum som passar? Få ett mail när nya datum läggs upp!

Anmäl dig här!

Om du gått en kurs hos oss tidigare får du 10% rabatt
(OBS! åldersgräns 15 år)
Vi reserverar oss för att platserna kan bli fulla innan vi hunnit uppdaterat hemsidan men vi fakturerar aldrig någon vi inte kan erbjuda en plats.
När du använder detta formulär godkänner du att vi sparar dessa uppgifter i våra (Studiohusets) egna databaser och hanterar uppgifterna i enlighet med GDPR, vi lämnar aldrig ut uppgifter till någon annan part.

Följande villkor som gäller för er anmälan till Studiohusets kurser i musikproduktion.

§1.1 Vid anmälan skickar vi en faktura till den e-post ni anger vid anmälan.
§1.2 Generellt är det 30 dagars villkor för betalning men om ni anmäler er tätt inpå kursdatumet kan fakturaperioden vara kortare än 30 dagar då fakturan måste vara betald före kursdatum.
§1.3 Observera att anmälan är bindande men ni har möjlighet att avanmäla er upp till 14 dagar före kursstart med full återbetalning. Om ni inte vill gå kursen ni anmält er till ligger det på ert ansvar att avanmäla er.
§1.4 Avanmälan skickas via mail till info@studiohuset.se.
§2.1 Om en kurs mot förmodan skulle ställas in återbetalas givetvis hela kursavgiften, vi informerar om detta senast 14 dagar före kursdatum.
§2.2 En kurs ställs in om färre än tre deltagare är anmälda.
§2.3 Om en situation uppstår som omöjliggör att kursen kan hållas på kursdagen t.ex. att kursledaren blir sjuk kan kursen komma att bli inställd på kort varsel, vi återbetalar då kursavgiften men ansvarar inte för eventuella merkostnader som kan ha uppkommit.
§3.1 Vi reserverar oss för att platserna kan bli fulla innan vi hunnit uppdaterat hemsidan men vi fakturerar aldrig någon vi inte kan erbjuda en plats.

Mer om Studiohusets Integritetspolicy (GDPR)