Kursanmälan


Med anledning av vår ovän coronaviruset (Covid-19) så följer här lite information.

Alla Studiohusets kurser går som planerat. 
Men rådande omständigheter gör att saker snabbt kan förändras. Myndigheter kan på kort varsel sätta restriktioner som hindrar verksamheter som exv kurser.
Vid anmälan kommer alla deltagare hållas uppdaterade om eventuella förändringar som påverkar kursen.
Rekommenderat är att följa
Folkhälsomyndighetens råd om att personer med symptom samt de som tillhör riskgruppen bör stanna hemma.
För att alla skall känna sig trygga i att göra det rätta så går det bra att avboka en kurs med full återbetalning fram till 09:00 samma dag som kursen går. Detta gäller samtliga kurser fram till och med juni 2020.

Anmälan & betalning, så går det till:

Vid anmälan skickar vi en faktura till den e-post ni angett.
Generellt är det 30 dagars villkor för betalning men om ni anmäler er tätt inpå kursdatumet kan fakturaperioden vara kortare än 30 dagar, fakturan måste vara betald före kursdatum.

Observera att anmälan är bindande men ni har möjlighet att avanmäla er upp till 14 dagar före kursstart med full återbetalning. Om ni inte vill gå kursen ni anmält er till ligger det på ert ansvar att avanmäla er. Kontakta oss via telefon eller mail för att göra avanmälan.

Överblick kursdatum våren 2019

KursDatumStatus
Logic Pro X1-2 FebAvslutad
Logic Pro X29 Feb – 1 MarAvslutad
Logic Pro X4-5 Apr1 Plats kvar
Logic Pro X23-24 Maj1 Plats kvar
Cubase Pro 1016-17 Maj2 Platser kvar
Inspelningn/an/a
Mixning14-15 MarsAvslutad
Mixning25-26 April1 Plats kvar

Inget datum som passar? Få ett meddelande när nya datum läggs upp!

Anmäl dig här!

Om du gått en kurs hos oss tidigare får du 10% rabatt
(OBS! åldersgräns 15 år)
Vi reserverar oss för att platserna kan bli fulla innan vi hunnit uppdaterat hemsidan men vi fakturerar aldrig någon vi inte kan erbjuda en plats.
När du använder detta formulär godkänner du att vi sparar dessa uppgifter i våra (Studiohusets) egna databaser och hanterar uppgifterna i enlighet med GDPR, vi lämnar aldrig ut uppgifter till någon annan part.

Följande villkor som gäller för er anmälan till Studiohusets kurser i musikproduktion.

§1.1 Vid anmälan skickar vi en faktura till den e-post ni anger vid anmälan.
§1.2 Generellt är det 30 dagars villkor för betalning men om ni anmäler er tätt inpå kursdatumet kan fakturaperioden vara kortare än 30 dagar då fakturan måste vara betald före kursdatum.
§1.3 Observera att anmälan är bindande men ni har möjlighet att avanmäla er upp till 14 dagar före kursstart med full återbetalning. Om ni inte vill gå kursen ni anmält er till ligger det på ert ansvar att avanmäla er.
§1.4 Avanmälan skickas via mail till info@studiohuset.se.
§2.1 Om en kurs mot förmodan skulle ställas in återbetalas givetvis hela kursavgiften, vi informerar om detta senast 14 dagar före kursdatum.
§2.2 En kurs ställs in om färre än tre deltagare är anmälda.
§2.3 Om en situation uppstår som omöjliggör att kursen kan hållas på kursdagen t.ex. att kursledaren blir sjuk kan kursen komma att bli inställd på kort varsel, vi återbetalar då kursavgiften men ansvarar inte för eventuella merkostnader som kan ha uppkommit.
§3.1 Vi reserverar oss för att platserna kan bli fulla innan vi hunnit uppdaterat hemsidan men vi fakturerar aldrig någon vi inte kan erbjuda en plats.

Mer om Studiohusets Integritetspolicy (GDPR)